Prednosti kupovine - Novi stanovi, lokali | Savada 3

KVALITETAN STAN ZA KVALITETAN ŽIVOT

Kada gradimo, biramo proverene i prirodne materijale. Koristimo pouzdanu opremu i ugrađujemo najsavremenije instalacije. SAVADA 3 potvrđuje pravila. Novi stambeno-poslovni kompleks projektovan je tako da zadovolji visoki B razred energetske klase objekata. Jer je važno da odgovori na zahteve energetske efikasnosti. I pruži najviši nivo kvaliteta stanovanja i radnog prostora.

U korak sa vremenom, SAVADA 3 sadrži i instalacije koje omogućavaju implementaciju smart home sistema. Jer verujemo da inovacije treba prigrliti. I pogledom dosegnuti u budućnost kada će one biti svakodnevica. A opet, ostaviti prostor za lični izbor.

Prilikom odabira dobro je konsultovati i stručnjake. Zato smo za potencijalne i buduće stanare obezbedili profesionalne savete naših arhitekata. Da pomognu prilikom izbora, savetuju oko kupovine i ukažu na mogućnosti tokom izgradnje stana. Jer stan je naš centar. Polazna tačka svakog dana. Izabrati pravi, korak je koji vodi ka kvalitetnom i zadovoljnom životu.

DVORIŠTE JE TVOJ DVOR

Na dvorište gledamo kao na ogledalo doma. Ono odaje prvi utisak, oslikava način života. Zato smo mu poklonili posebnu pažnju. I kreirali prostor u skladu sa savremenim ritmom. Okruženje koje zrači energijom. Inspirativni ambijent koji poziva na igru, druženje i opuštanje.

Jer to je mesto koje će dočekivati goste, i još važnije zbližavati domaćine. I verujemo, rađati i negovati prijateljstva. A to je ono najvrednije što imamo da ponudimo. Prostor koji će spajati i zbližavati. Biti sinonim za dobru energiju. I još važnije, dobre ljude.  

 

STAN JE TAMO GDE SE STANE 

U dnevnoj sobi se zbližavamo sa porodicom i prijateljima, u njoj stvaramo uspomene. Onda uspomene uramljujemo kao fotografije i dodajemo ukrase koji podsećaju na doživljaje. Dnevnu sobu kroz život menjamo, ali čuvamo ono najbitnije. U tom maniru, ugradili smo najkvalitetniju stolariju i vrhunski hrastov parket. Jer ono najkvalitetnije tokom godina treba da ostane isto.

Kuhinja nas okuplja, u njoj hranimo telo i duh. Tu se krčkaju anegdote. Tu nastaje dom. I čarolija koja nas uvek njemu vraća.

Ovde se postaje, ovde se raste. Zato smo dečiju sobu ušuškali, ali i okrenuli ka svetlosti koja inspiriše. Jer treba da razvija maštu i pronalazi talente. Da neguje bezbrižnu igru malih, i isprati rast velikih ljudi.

Dobar san je dobar start svakog dana. A za stvarno dobar san je potrebna udobnost. I još više sigurnost. Sigurnost da se opustiš, i prepustiš snovima. Jer su snovi početak svakog uspeha. A uspeh potvrda da je ono što radiš dobro.

Manja i veća, kupatila smo dizajnirali u modernom stilu. Pri kreiranju birali keramiku vrhunskog kvaliteta. Zato što kupatilo treba da bude oaza mira. Simbol brige o sebi. Kutak za ulepšavanje i prepoznavanje bolje verzije sebe.

Banatska, ZemunKONTAKTIRAJTE NAS,
VAŠ STAN ČEKA...

Aplicirajte sada